Bijzonder overnachten in hotel-café Box5

Wilt u een paar dagen echt even genieten en tot rust komen? Boek dan nu uw kamer en kies voor bijzonder overnachten in hotel-café Box5 in Nijmegen. Na een grondige verbouwing van de bovenverdieping van het hotel, zijn er nu vier riante hotelkamers gerealiseerd. Iedere kamer beschikt over een luxe badkamer en een eigentijdse inrichting.

Bijzonder overnachten
Bijzonder overnachten

Waant u zich in de wondere wereld van 1920

Bijzonder overnachten doet u pas echt in dit herenhuis uit het jaar 1920! Vanaf de jaren ’70 is er horeca in dit monumentale pand gevestigd en sinds kort kunt u nu ook overnachten. U voelt de sfeer meteen wanneer u binnenkomt. Kwaliteit en verzorging, dat is waar wij voor staan. Ook kunt u kennismaken met onze bijzondere wijnen en een kaart om uw vingers bij af te smullen. De prijzen zijn €97,50 euro per nacht voor twee personen. Inclusief toeristenbelasting én ontbijt. Op elke etage is een mooi en verzorgde kitchenette gesitueerd. ’s Morgens staat het ontbijt voor u klaar. U kiest zelf waar u het ontbijt wilt nuttigen. Bij een langer verblijf in het hotel kunnen er prijsafspraken gemaakt worden. Neem gerust contact op met ons voor de mogelijkheden.

Bijzonder overnachten in een historische stad

Onze kamers worden hoog gewaardeerd. Daar zijn wij ontzettend blij mee. Het zomerseizoen is volop aan de gang, waardoor vroegboeken beloond wordt! Nijmegen is een geweldige stad en rijk aan historie. Boek nu uw rustgevende overnachting in de prachtige stad van Nijmegen!

Wilt u een kamer boeken?

Pin It on Pinterest

Share This