Luxe overnachten in een vernieuwd Bed and Breakfast te Nijmegen

Welkom bij hotel-café Box5! Wij runnen met veel plezier een geweldige Bed and Breakfast in het midden van Nijmegen. Hier zijn we erg blij mee en we willen u dan ook graag uitnodigen om eens langs te komen! Door een bijzondere renovatie beschikken we nu over vier riante slaapkamers. Allemaal voorzien van luxe badkamers en een sfeervol interieur. Op elke verdieping is een kitchenette te vinden waar u dagelijks voorzien wordt van uw ontbijt.

Bed and Breakfast Nijmegen
Bed and Breakfast Nijmegen

Nijmegen en haar historische waarde

Of u nu voor een evenement komt, zoals de veelbesproken vierdaagse, of heerlijk wilt genieten van de kleine bijzondere winkeltjes in de binnenstad, u ontkomt niet aan de rijke historie van de stad. De stad is meer dan 2000 jaar oud. Kunt u het zich voorstellen? De oudste stad van Nederland stond ooit op de grens van het Romeinse Rijk. Zo zijn er nog talloze sporen te vinden van de rijke geschiedenis. De Bed and Breakfast in de stad Nijmegen ligt in het centrum en is gesitueerd in een oud herenhuis. Het pand komt uit 1920 en heeft een fijne rustige sfeer, waardoor u echt even kunt ontspannen.

Tarieven en ontbijt

Wij hebben een vast tarief per nacht, namelijk €97,50, inclusief toeristenbelasting en ontbijt. Wilt u een langere tijd overnachten? Dan is het mogelijk om met ons een prijsafspraak te maken. Naast overnachten kunt u bij Box5 ook heerlijke wijnen proberen of een hapje eten. We streven naar een ambiance waar iedere bezoeker zich optimaal thuis voelt. Wilt u meer informatie over de B en B in Nijmegen? U kunt altijd contact met ons opnemen. Ook is het mogelijk om meteen te boeken. Vroeg boeken in het zomerseizoen is een aanrader. Hopelijk tot snel!

Wilt u een kamer boeken?

Pin It on Pinterest

Share This