Historische B en B in Nijmegen tegen vast laag tarief

Waant u zich in een prachtige historische omgeving met veel natuur en veel stad. Welkom bij b en b Nijmegen. Wij zijn hotel-café Box5 en hebben onlangs een grondige renovatie gehad. We zijn erg trots op het resultaat en we willen u dit graag laten zien. De bovenverdieping van onze b en b in Nijmegen heeft nu vier riante hotelkamers, allemaal uitgedost met een luxe badkamer en eigentijdse inrichting.

Bed en Breakfast Nijmegen
Bed en Breakfast Nijmegen

De stad Nijmegen

Nijmegen is meer dan 2000 jaar oud. Daarmee is het de oudste stad van Nederland. Ooit stond de stad precies op de grens van het Romeinse Rijk. De sporen zijn nog steeds zichtbaar in de stad. In de Middeleeuwen was de stad onderdeel van het Frankische Rijk. De rijke geschiedenis is door de hele stad te zien. Onze B en B in Nijmegen is gevestigd in een oud herenhuis, gebouwd in 1920, in het hart van het centrum. Naast de historische waarde van de stad is er ook veel gelegenheid tot winkelen. Vooral de zelfstandige kleine ondernemers zijn de moeite waard om te bezoeken.

Goedkope overnachting met ontbijt

De tarieven houden wij simpel, u betaalt €97,50 per nacht, inclusief ontbijt en toeristenbelasting. Op elke verdieping in ons pand vindt u een kitchenette. Ieder ochtend staat hier het ontbijt voor u klaar. Wilt u lekker in bed ontbijten? Dit is natuurlijk mogelijk. Mocht u een langere tijd willen overnachten, dan is er een prijsafspraak mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie. We staan u graag te woord! Na een lange dag in de stad, bent u natuurlijk bij ons welkom om de bijzondere wijnkaart te proberen of een heerlijk hapje te eten. Door de sfeer klein en knus te houden, en de kwaliteit elke dag weer op te schroeven, kunt u volop genieten van bijzonder overnachten in de Bed en Breakfast Nijmegen.

Wilt u een kamer boeken?

Pin It on Pinterest

Share This