Een karakteristiek hotel in het centrum van Nijmegen

Welkom bij Hotel-café Box5! Een verzorgd en karakteristiek hotel in het centrum van Nijmegen. We hebben vier riante slaapkamers in een mooi oud en net gerenoveerd herenhuis. We zijn trots op de ambiance van dit knusse hotel en ontvangen dan ook graag gasten! We leveren dan ook elke dag met veel plezier de kwaliteit die u van ons mag verwachten.

Hotel Nijmegen
Hotel Nijmegen

Hotel-café Box5 heet u welkom in Nijmegen

Bent u al bekend met de prachtige stad Nijmegen? Door haar historie is het niet alleen een genot voor het oog, maar kunt u de verschillende sferen van de verschillende eeuwen echt voelen. Al meer dan 2000 jaar bestaat de stad, ooit onderdeel van het Romeinse Rijk. De sporen hiervan zijn nog zichtbaar. Als u langs de Waal loopt, ziet u de restanten van een Romeins fort. Naast de rijke geschiedenis, blinkt Nijmegen ook uit in haar evenementen en bijzondere kleine winkeltjes. De stad is zeker de moeite waard om te bezoeken. Na een lange dag, zoekt u rust in een hotel in Nijmegen. Wij vangen u graag op en overspoelen u met luxe.

Hotel Nijmegen voor al uw wensen

Op zoek naar hotels in Nijmegen? Zoek niet langer en kies voor hotel-café Box5! Natuurlijk kijken we graag naar uw wensen en passen we ons hierop aan. U betaalt €97,50 per nacht, inclusief toeristenbelasting en ontbijt. Op elke verdieping is een kitchenette aanwezig. Daar vindt u ’s ochtends uw ontbijt. Wilt u meer informatie of wilt u direct boeken? Neem dan contact met ons op! We staan u graag ter woord.

Wilt u een kamer boeken?

Pin It on Pinterest

Share This