Keuze uit de beste hotels in Nijmegen

Bent u al bekend met hotel-café Box5? Nee? Fijn dat u ons dan treft! U wilt natuurlijk een keuze hebben uit de beste hotels in Nijmegen. Waar kiest u voor? Wij hebben onlangs een renovatie gehad en zijn hier erg trots op. Met veel plezier en enthousiasme willen we u welkom heten in ons hotel. Het hotel is knus. Het pand stamt uit 1920 en heeft een bijzondere historische waarde. Door de renovatie zijn er vier riante kamers, voorzien van luxe badkamers en een stijlvol interieur. Daarnaast bent u ook welkom bij ons om een wijntje te drinken van onze exclusieve wijnkaart of om een hapje te eten.

Hotels Nijmegen
Hotels Nijmegen

De stad Nijmegen

Bij het zoeken naar hotels in Nijmegen heeft u vast diverse wensen. Omdat wij in het centrum zitten, zijn alle bezienswaardigheden makkelijk te bereiken. De stad is erg bijzonder door haar historische waarde. Van het Romeinse Rijk tot de Middeleeuwen, elk spoor van het verleden is zichtbaar in de straten van de stad. Zo kunt u een oud fort bezoeken of opgravingen bekijken. De rijke historie zorgt voor een fijne ambiance. Lokaal is er ook veel te beleven. Nijmegen staat bekend om de kleine ondernemers die veel kwaliteitsproducten verkopen. Zo is winkelen opeens heel interessant geworden.

Boek nu uw kamer bij hotel-café Box5!

Kortom, wilt u overnachten in Nijmegen, dan kunt u natuurlijk bij ons terecht. Voor €97,50 per nacht heeft u een luxe kamer en krijgt u in uw eigen kitchenette uw ontbijt. We stemmen dit af op uw wensen en bieden daarmee een flexibele service. Ook kunnen we u nog meer vertellen over de bijzondere plekjes die Nijmegen rijk is. Stop uw zoektocht naar hotels in Nijmegen en boek nu uw kamer bij Box5!

Wilt u een kamer boeken?

Pin It on Pinterest

Share This