Wilt u uniek overnachten in Nijmegen?

Waar gaat u overnachten in Nijmegen? Wij zijn hotel-café Box5 en kunnen met trots zeggen dat we een klein en kwalitatief hotel zijn in het centrum. Ons pand, een mooi herenhuis, stamt uit 1920 en heeft, door een renovatie, een fijne sfeer. Historie in een nieuw jasje. Wij zijn voorzien van vier riante slaapkamers, allemaal met een luxe badkamer en een goed interieur. Op elke verdieping is een kitchenette te vinden, waar in de ochtend uw ontbijt voor u klaarstaat. Overnachten in Nijmegen is nog nooit zo fijn geweest!

Overnachten in Nijmegen tegen een laag tarief

De luxe slaapkamers geven u rust en ontspanning. Door een vast tarief te hanteren van € 97,50, weet u wat u krijgt. Dit is inclusief toeristenbelasting en ontbijt. Wilt u voor een langere tijd bij ons verblijven, dan kunt u natuurlijk met ons een prijsafspraak maken. Nijmegen is een bijzondere stad, rijk aan historie. Deze 2000-jarige stad heeft op elke hoek wel iets bijzonders te beleven. Van de Romeinen tot de Middeleeuwen, van de lokale hedendaagse marktjes tot karakteristiek winkels van plaatselijke ondernemers; vervelen zit er voorlopig niet in.

Wij van hotel-café Box5 heten u graag welkom!

Onze Bed and Breakfast te Nijmegen heet u graag welkom. Natuurlijk kunt u ons altijd bereiken om te overleggen. We leggen u graag alles uit en geven u de beste tips voor het overnachten in Nijmegen. Ontdek ook onze wijnkaart of eet een heerlijk culinair hapje! Wij voorzien u van de luxe en de rust terwijl u het avontuur aangaat in Nijmegen.

Wilt u een kamer boeken?

Pin It on Pinterest

Share This